Nu är rätt tid att sälja!

Du som går i säljtankar - passa på tillfället nu - när räntorna är låga och utbudet är mycket begränsat. Det i kombination med en extremt stor efterfrågan gör att man utan överdrift kan tala om "säljarens marknad"..

Stort personligt kontaktnät med privatpersoner, fastighetsbolag, företag och investerare

Många av våra affärer sker ofta genom dessa kontakter, där vi genom åren skapat ett stort förtroende för vårt sätt att arbeta och att alltid kunna erbjuda ett varierat utbud av intressanta objekt.

Kommersiella fastigheter och hyreshus - köpare

Vi har många och kontinuerliga kontakter med såväl svenska som utländska intressenter som idag är intresserade av att köpa kommersiella fastigheter i Storstockholm och andra "heta" orter i Sverige. Köparna söker alltifrån små och medelstora fastigheter till hela fastighetsbolag - och är beredda att betala bättre än någonsin. Det här är en utmärkt förutsättning för våra uppdragsgivare som får chansen till en riktigt bra affär, med kapitalstarka köpare.

Hyresfastighter (1)
Fastighetsbestånd (0)
Affärs/Kontorsfastigheter (3)
Industri-/Lagerfastigheter (1)
Industrimark/Handelstomt (0)

P.g.a. konfidentiell behandling visar vi inte alla våra uppdrag på vår webbplats.

 

Objektservice

Du som är intresserad av att köpa fastighet, får kontinuerlig och snabb information om alla nya objekt som vi har till försäljning och som passar Dina önskemål. När det kommer något passande, kan Du agera snabbt och vara först på plan. Klicka här för att prenumerera!