Share/Bookmark

Hyresfastigheter, hyreshus och affärsfastigheter till salu!

Industri- och kontorsfastighet

i Jordbro/Haninge

Industri- och kontorsfastigheten Haninge Åby 1:157 med adress Cementvägen 18,
Jordbro företagsområde i Haninge kommun.

(Enligt ägarens uppgifter).

 

[ Visa på karta. (Öppnas i ett nytt fönster) ][ Tillbaka till översikt av objekten ]

Industri- och kontorsfastighet

 

Läge:

Fastigheten belägen i efterfrågat industriområde väster om Nynäsvägen, ca 4 km till Haninge centrum. Bra kommunikationer och snabba förbindelser till Stockholms city och motorvägen till Nynäshamn. Omkringliggande bebyggelse utgörs främst av industri-, lager- och kontorsbyggnader.

Byggnad:

Byggnaden uppförd i 3 våningar. Undergrund: grus under betongplatta. Stomme av stålkonstruktion och bjälklag av betong. Fasad av tegel och profilerad plåt. Tak med aluminiumplåt. Fönster: 3-glas.

Byggår:

1990

Innehåll:

Bottenvåningen består av två separata verkstadslokaler med egen lastport. Takhöjd ca 3.6 m och porthöjd ca 3.0 m. Den tredje lastporten är för varutransporter till övriga lokaler. I bottenvåning finns dessutom wc, elskåp undercentral, samt trapphus med hiss (8 personer max 630 kg). Lokalarea i bottenvåningen ca 520 kvm
Plan 1 innehåller två större utrymmen ca 230 respektive 240 kvm på vardera sida om gemensamhetsutrymmen. På ena sidan ljusa fräscha kontorsrum, konferensrum samt personalutrymmen och på den andra sidan, lokal lämplig för produktion/ lager.
Plan 2 består av hall, wc, kontor och lagerutrymmen ca 100 respektive 110 kvm

Lokalarea:

Ca 1 200 kvm

Tomt:

583 kvm plan hörntomt på friköpt mark. Dessutom del i samfällighetsmark med stor asfalterad gård.

Taxvärde:

4.602.000:-, varav byggnad 4 049 000:- (år 2015) Typkod 431.

Pantbrev:

Summa 6 000 000:- (antal 2 st.).

Övrigt:

Byggnaden har en flexibel planlösning som lätt kan disponeras om och delas mellan olika verksamheter och hyresgäster. Byggnaden uppvärms med fjärrvärme. Ventilation sker genom mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Hela fastigheten blir ledig och tomställd till köparen. Hantverks/kontorsfastighet med utmärkt läge i efterfrågat företagsområde och med snabba förbindelser till Stockholm, Arlanda och Nynäshamn.

Pris:

8 200 000:-/eller bud. Fastigheten säljs i bolagsform.  Vänligen respektera säljarens önskemål om diskret handläggning. För visning av fastigheten vänligen boka tid med oss. För mer information, kontakta oss. Du kan även ringa oss på 08-249 249