Share/Bookmark

Hyresfastigheter, hyreshus och affärsfastigheter till salu!

Affärs- och kontorsfastighet Upplands Väsby

Affärs- och kontorsfastigheten Glädjen 1:56 med adress Truckvägen 16 B, Skälby i
Upplands Väsby kommun

(Enligt ägarens uppgifter).

 

[ Visa på karta. (Öppnas i ett nytt fönster) ][ Tillbaka till översikt av objekten ]

Affärs- och kontorsfastighet Upplands Väsby

 

Läge:

Fastigheten är belägen i Skälby industriområde, mellan E4:an och gamla Stockholmsvägen, 300 meter från Glädjens trafikplats. Omkringliggande bebyggelse utgörs främst av affärs-, verkstads- och kontorsfastigheter. Nära avstånd till Väsby centrum och snabba förbindelser med motorvägen (E:4) till bl.a. Stockholm och Arlanda.

Byggnad:

Fristående affärs/kontorsbyggnad i 2-plan. Grundlagd med betongplatta och bärande konstruktion av stål. Fasader och yttertak av plåt. 1 hiss.

Byggnadsår:

1986

Innehållande:

Byggnadens östra del innehåller i båda planen ljusa, rymliga försäljningslokaler, med bra takhöjd och som förbinds med en stor trappa. Byggnadens västra del innehåller i bottenplan lager/verkstad. På övre planet kontors och personalutrymmen, även lämplig för extern uthyrning.

Tomt:

2 486 kvm plan tomtmark Upplåtelseform: Äganderätt.

Lokalarea:

Utställning/försäljningsytor 1 057 kvm
Kontor 261 kvm
Personalutrymmen 80 kvm
Lager/verkstad     226 kvm 
Summa 1 624 kvm

Taxvärde:

12 001 000:- varav byggnadsvärde 10 600 000:- (år 2011) Typkod 325.

Pantbrev:

Summa 3 500 000:- Antal 2st

Övrigt:

Byggnaden uppvärms med el-radiatorer. Ventilation genom fläktstyrd till- och frånluft. På tomten finns även en mindre garage/förrådsbyggnad. Bra transport- och körytor och gott om utställnings- och parkeringsplatser. Fastigheten har ett mycket attraktivt kommersiellt skyltläge utefter E:4:an, med nära avstånd till Stockholm och Arlanda. Fastigheten även lämplig för flera hyresgäster med olika verksamheter. Hela fastigheten blir ledig och disponibel för köparen.

Pris:

15 000 000:- eller bud. Försäljningen av fastigheten sker i bolagsform.  
  


Respektera säljarens önskemål om diskret handläggning. För visning av fastigheten vänligen boka tid med oss. För mer information, kontakta oss. Du kan även ringa oss på 08-249 249